Happy Start-Up Teens Camp – tabără de business & FUN pentru adolescenți 2020

A face bani din nimic este o artă! Ce calități trebuie să aibă o persoană care vrea mai mult decât ceilalți? Încăpățânare, tendința de a fi altfel decât ceilalți și de a face lucrurile diferit, îndârjirea în a depăși obstacolele sunt doar câteva dintre trăsăturile de caracter pe care - conform unui studiu australian - le au în comun antreprenorii de succes și adolescenții rebeli. Se pare că, faptul că ești capul răutăților, sau faptul că ești altfel decât toți cei din gașca/clasa ta și refuzi să te supui normelor, sunt, până la urmă, trăsături ...bune!
Toți antreprenorii de succes au aceste trăsături de caracter: ei merg împortiva curentului, crează direcții noi, crează trendul, și chiar și atunci când toată lumea le spune că vor eșua, ei continuă! Succesul nu depinde de mediu, de coeficientul IQ, de universitățile absolvite sau de materialul genetic pe care l-ai moștenit. Nici măcar nu depinde de vârstă, drept dovadă fiind valul de tineri din “new media” care au un succes nebun în afaceri. Succesul depinde de....tine! În concluzie, dacă faci parte din categoria ”adolescenților rebeli” folosește-ți atuurile date de personalitatea ta distinctă. Iar dacă esti părinte, lasă-ți copilul să fie puțin diferit, puțin rebel, cine știe, poate va fi următorul mare multimilionar!

Obiectivele Taberei

feature-icon

Antreprenorii sunt oameni de acțiune! Deci, vei învăța cum să devii unul!

feature-icon

Antreprenorii sunt orientați către o viziune! Deci, vei afla care este aceea!

feature-icon

Antreprenorii își asumă riscuri! Deci, vei afla cum să ți le asumi, responsabil!

feature-icon

Antreprenorii înțeleg, acceptă și iubesc eșecurile! Deci, vei descoperi ce înseamnă să renaști din cenușă!

Tematica

“99% dintre elevi și studenți sunt mașinării care merg pe căi deja bătute, atenți să folosească rețete prestabilite.” William Torrey Harris, comisarul SUA al educației (1889-1906)

Inscrie-te acum!

Informaţii

Perioada I

23-28 august 2020

Durata

6 zile/ 5 nopți
deschiderea oficială la ora 18:00 închiderea taberei la ora 11:00

Participanţi

14 - 18 ani

Locaţia

Azuga

Numar de locuri

25

Activităţi tabără de business

Vei lua parte la distracție cu multe momente palpitante și interesante precum:


brainstorming & 25 business ideas for teens
Ce-ți dorești să devii antreprenor sau angajat? Cum câștigi bani dacă ești adolescent? The Essence of Entrepreneurship. Cum începi o afacere? Personal Development, Despre Puterea Banilor. Finance & Funding, Cum să vinzi produse și servicii. Dezvoltarea Produselor , Cum să elaborezi o campanie de Comunicare & Promovare, Networking, Risc management, Cum să-ți alegi echipa, CSR
Spa
Escape Room
bowling & billiard
Fun Casino Partye
Night Club
O zi cu Dominic Marcu

Instructori

Atât instructorii, cât și lectorii taberei noastre sunt foarte bine pregătiți și au o experiență bogată de lucru cu copiii și tinerii în sectoarele lor de activitate: sport și psihologie-pedagogie, dezvoltare personală.

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabara de vară? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


/

Cazare


Pasul Schiorilor***Azuga este pensiunea ideală pentru organizarea de evenimente și week-enduri, tabere de adulți și copii datorită: locației, amplasării ei, spațiilor interioare generoase, numărului optim de camere (vila se rezervă în întregime și exclusivitate grupului atunci când se solicită), preparate proaspete și sănătoase aduse de pe o rază de maxim 80 km, ceea ce conferă un grad de siguranță ridicat.

Pensiunea este amplasată în apropierea pârtiilor de schi Sorica și Cazacu, la aproximativ 300 m distanță de acestea. Confortul din spațiile de cazare și calitatea serviciilor oferite, complementar numeroaselor obiective și atracții turistice existențe la nivel zonal permite organizarea unor sejururi deosebite, în care clipele de odihnă și relaxare pot fi armonios completate cu activități de cunoaștere, recreere, divertisment..

Tarif

1.390 lei /pers/sejur și include:


cazare, trei mese și o gustare pe zi
transport cu trenul de la Brașov și București
transportul și intrările la obiectivele turistice precizate în program
Tarif special membrii Clubului HC: 1190 lei
Tariful nu cuprinde: alte elemente neprecizate mai sus

Discount

Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere.
Participanţii la a doua tabăra Happy Camps 2019, beneficiază de 10% reducere

Garanție

Oferim garanție 100%! Lasă-ne două zile să-ți arătăm cum suntem… dacă nu-ți va plăcea, îți dăm banii înapoi.

Inscrie-te acum!

Convinge-te

că această tabără de business este pentru tine! Vezi cum a fost la taberele anterioare Happy Camps!

Rezervă-ți un loc

Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga