Termeni și Condiții


TERMENI ȘI CONDIȚII

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE SPECIFICATE MAI JOS.

Definitii
"Cracking" sau "hacking" inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator. Serviciu inseamna furnizarea catre client a accesului la date si informatii transmise de Happy Camps si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site, www.happycamps.ro.

Informatii personale
Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Happy Camps are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

  • pentru utilizarea acestor date de catre Happy Camps in scopuri de vanzari si marketing;
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.

Inscrierea in tabere

  1. Ce se întâmplă cu banii achitați, în cazul în care copilul se răzgândește sau nu mai poate merge în tabără?

La Happy Camps oferim garantie 100%. Cee ace inseamna ca avem 2 situatii:

  1. daca copilul nu reuseste sa ajunga in tabara, returnam avansul
  2. daca a ajuns in tabara si in maxim 2 zile NU se acomodeaza si este convins ca nu ii plac activitatile care se desfasoara, se vor returnam toti banii

  1. De ce acte este nevoie pentru ca un copil să fie admis în tabără?
  2. fisa de inscriere completata
  3. avansul de 50%

Utilizare improprie si raspunderi
Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

  • nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  • nu va desfasura si nu va permite activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.

Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Happy Camps va face tot posibilul sa mentina securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care clientul o primeste sau o trimite folosind serviciile va fi in permanenta siguranta.

Generalitati
Happy Camps poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta personal clientul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta clientului prin afisare pe site-ul web la www.happycamps.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Jurisdictie
Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Happy Camps. Prin accesarea acestui site, clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar clientul este de acord sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei.
Clientul accepta acesti termeni si conditii.
Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.