Happy Camps: tabere pentru copii, copii si parinti/bunici, adolescenti

Hai sa ne cunoaștem!

Happy Camps s-a născut acum 10 ani, din dorința de a oferi copiilor șansa de a-și dezvolta abilitățile de comunicare, de învățare și de relaționare, într-un decor natural și un mediu sigur, adecvat vârstei lor.

Prima tabără organizată de noi a fost o experiență total inedită și a avut rol de testare. Am pus atât de mult suflet, minte și resurse încât, la final, părinții și copiii ne-au cerut încă o tabără... și încă una... și tot așa, până am ajuns să fim ceea ce suntem astăzi.

Taberele Happy Camps se adresează oricărui copil, indiferent de vârsta și nivelul lui de pregătire. Chiar dacă el este începător în tainele muntelui sau are o vastă experiență, aici tot va avea ceva de învățat, își va face noi prieteni și va avea o experiență minunată.
Scopul taberelor este de acumulare a unor informații corecte și familiarizarea cu activități ce se pot practica în aer liber, într-o atmosferă deosebită și în condiții de siguranță, alături de instructori specializați.

De e vară sau iarnă, în țară sau străinătate, la mare sau la munte, la echitație sau la schi, în limba română sau engleză, taberele Happy Camps oferă alternativa ideală pentru educația din timpul liber, în vacanțele copiilor.

De ce să alegi Happy Camps?

Ingredientele care contribuie la succesul taberelor noastre sunt:

  ACȚIUNE: te asigurăm că vei avea mereu parte de experiențe amuzante și educative. Deviza noastră: fără plictiseală!
  INTERACȚIUNE: vei câștiga prieteni noi și vei participa la workshop-uri și jocuri interactive și de echipă.
  DISTRACȚIE: vei avea parte de seri tematice, foc de tabără, practicarea unor sporturi montane (și nu numai), concursuri cu premii și multe alte surprize care garantează distracția și buna dispoziție.
  SIGURANȚĂ: prioritatea noastră este siguranța TA, demonstrată de fiecare tabără pe care am organizat-o în colaborare cu instructori profesioniști și în condiții optime de igienă.
  VALOARE: timpul tău este prețios și noi știm cum să îl valorificăm, prin activități productive și educative care te vor dezvolta personal.
  TU: ești cea mai importantă persoană pentru noi, de aceea te provocăm la dezvoltarea TA personală.

Convinge-te

că această că Happy Camps este pentru tine! Vezi cum a fost la taberele anterioare Happy Camps!

Oferim garanție!


Dacă, din diverse motive, precum dor exagerat de casă, indispoziție totală pe parcursul primelor zile sau pur și simplu nu-ți place, garantăm returnarea contravalorii zilelor de tabără neefectuate.


Pentru a intra în legătură cu noi și a afla mai multe despre taberele noastre, folosește formularul de contact!

1000 caractere stânga