Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hapicam/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 460
Tabără Austria 8-18+ ani | Tabere de vara pentru copii | Tabara vara | Tabara iarna | Tabara iarna pentru copii

Tabără de ski și snowboard în Austria

În perioada de Paşte, călătoriile în Austria reprezintă o experienţă unică, ce ne permite să ne bucurăm atât de adrenalina pârtiilor de schi, în lumina caldă a soarelui, cât şi de frumuseţea culturală a oraşului Innsbruck care parcă înflorește primăvara. Fiecare land se remarcă prin particularități şi tradiţii regionale. Târgurile de Paști invită la explorarea unui fragment bogat din cultura austriacă.

Supranumit si mall-ul alpin, domeniul schiabil Innsbruck este o bijuterie înconjurată de munți impozanți și reprezintă o alegere perfectă pentru pasionații de schi și snowboarding. Vom schia pe cel mai extins ghețar din Austria – Stubaier, Tyrol, la 31 km de Innsbruck: 64 km de piste, 1.695 – 3.210 m, zăpadă garantat octombrie-iunie, în cea mai mare parte naturală, cele mai noi și moderne gondole (WIFI).

Ce înseamnă HappySkiCamps? Fiecare tabără HappySkiCamps înseamnă o excelentă îmbinare între distracție, joc și sport în aer liber.

La finalul taberelor Happy Ski Camps, tânărul are mai mulți prieteni, este mai vesel, mai comunicativ, mai puternic!

Obiectivele Taberei

feature-icon

Să te inițiem sau să te ajutăm să progresezi în sporturile montane de iarnă, ski și snowboard

feature-icon

Să devii mai responsabil și mai creativ prin intermediul jocurilor și sportului

feature-icon

Să dobândești mai multă încredere în tine, acesta fiind poate primul tău contact cu „independența”

feature-icon

Să devii mai rezistent, mai comunicativ, mai vesel și mai puternic!

Tematica

Tabără de ski și snowboard & FUN, de Paști, Austria la Stubai , care este desemnat ca fiind cel mai prietenos pentru copii, din Austria.

Inscrie-te acum!

Informaţii

Perioada I

3 – 12 aprilie 2020 (vacanța de Paști)

Durata

10 zile/ 9 nopți

Numar de locuri

20

Participanţi

8-18+ ani orice nivel de ski, iar pentru snowboard-eri nivel mediu și avansat. Snowboarder-ilor debutanți le este dedicată tabara de schi & snowboard Azuga

Locaţia

Stubaier Gletscher,Tyrol, Austria

Activități tabără de schi, snowboard & Fun pentru copii și adolescenți

Ski & snowboard
Nocturnă
Vizită Innsbruck
Easter Markets
Speed track
Dans în clăpari
Bowling
Spa
Înot
Tobogan de apă
Innsbruck
Eggs Hunt
Festivalul de Paște
Apre ski & nightlife
Clubbing
Photo Challenge
Pentru cei obosiți și copilașii mai mici: seri de cabană, karaoke & dans, handcraft, seară de film

Instructori

Atât monitorii noștri de ski cât și instructorii și animatorii taberelor noastre sunt foarte bine pregătiți și au o experiență bogată de lucru cu copii. De peste 15 ani, instructorii noștri sunt monitori de ski alpin atestați de cea mai bună școală în domeniu, au experiență vastă de lucru cu copii de toate vârstele, sunt instructori pentru activitățile de teambuilding și participă mereu cu plăcere la activități outdoor. Instructorii noștri au o experiență de peste 15 ani în sport și psihologie-pedagogie. Aceștia vor supraveghea în permanență copiii și se vor asigura că toate normele de siguranță vor fi respectate.

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabăra de ski și snowboard? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Cazare

.
Neustift, apartamente în vilă, aproape de ghețar și la 25 km de Innsbruck. Aceste apartamente spaţioase din Valea Stubai se află la numai câţiva paşi de o staţie de autobuz de schi, un centru de închiriere schiuri şi un supermarket. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit.Apartamentele au bucătărie, baie cu încălzire prin pardoseală şi uscător de păr, precum şi balcon sau grădină. În zona publică oaspeții au la dispoziție și o mașină de spălat. Autobuzul de schi îi transportă pe oaspeţi în zonele de schi Schlick 2000, Elfer şi Gheţarul Stubaier. Vila asigură parcare privată gratuită. Centrul localităţii Neustift im Stubaital se află la 1,5 km.

Tarif

1090 euro / pers*:
Tariful cuprinde:


transport cu auto, Brașov – Stubai și retur
două nopți de cazare la Arad (la dus și la întors)
cazare, 3 mese/zi, și două gustări pe zi: una la pârtie și cealaltă la vilă – dintre care o gustare este masă de fructe;
apă și ceai cald permanent
cursurile de ski și snowboard minim 6 ore/zi, 6 zile, cu instructori profesioniști
fiecare grupă va fi constituită în funcție de nivelul de schi
skipass 6 zile

Tariful nu cuprinde: închiriere echipament ski (dacă este cazul), alte servicii și elemente din program decât cele menționate mai sus.

Pentru membrii Clubului Happy Camps, tariful este 990 Euro/pers.

Discount

Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere.
Participanţii la a doua tabăra Happy Camps, beneficiază de 10% reducere

Acte necesare

Pașaport valabil cel puțin 6 luni de la data întoarcerii în țară sau Carte de Identitate valabilă, Procură pentru copii sub 18 ani: acordul ambilor părinți legalizat la notariat pentru ieșirea copiilor din țară însoțiți, asigurări de sănătate și accidente (precizați asiguratorului că doriți asigurare pentru schi, (care să includă ajutor pe pârtie)..

Inscrie-te acum!

Convinge-te!

Rezervă-ți un loc

Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga