Întrebări şi răspunsuri

De la ce vârstă îmi pot trimite copilul în tabără?
De la 4 ani şi mai ales atunci când îşi doreşte să descopere lucruri noi.
Va rezista copilul meu la solicitările aduse de programul taberei?
Activitățile sunt organizate în funcție de nivelul fiecărui copil. La începutul taberei sunt activități destinate să evalueze aptitudinile fiecărui copil. În urma acestor activități de vor face grupele.
Taberele se desfășoară la nivel de agrement.
Câți instructori vor fi în tabără?
Un adult va avea în grijă 5 sau 6 copii în funcţie de vârstă şi activitate. Astfel, în funcţie de numărul de copii înscrişi şi vârstă lor se reglează şi numărul de instructori.
Care va fi meniul zilnic al copiilor?
Meniul va fi foarte variat și atent preparat, cu multă dragoste de doamne pricepute și pasionate de arta culinară. Copiii vor servi 3 mese pe zi (mic dejun, prânz și cină) plus o gustare fresh cu legume și fructe proaspete, compot, limonadă ceai de plante și apă plată.
Ce include și ce nu include tariful taberei?
Investiția include cazarea la pensiune pentru toate zilele de tabără, trei mese pe zi și o gustare open bar, workshop-uri, echipamentele necesare, apă și ceai non-stop, imagini și filmări din tabără, diplomă de participare, premii câștigate și alte surprize!
În plus, la cele trei mese, la cerere, se pot „dubla” porțiile.
Tariful nu cuprinde transportul la obiectivele turistice, biletele de intrare la acestea, transportul pe cablu dar și costurile pentru alte elemente din program.
Când îmi voi putea contacta copilul pe telefonul mobil?
În timpul activităților din tabără, telefoanele mobile distrag atenția copiilor și pot duce la disfuncționalități sau chiar la pierderea acestora. De aceea, ele vor fi predate instructorilor pe timpul activităților, iar contactarea copiilor va fi făcută după un program prestabilit de comun acord cu instructorii.
Va fi nevoie să aibă copilul mâncare la pachet?
Prin meniul ales, avem grijă ca fiecare masă și gustare să aducă aportul caloric zilnic necesar copiilor. De aceea, sugestia noastră este ca acesta să nu vină cu mâncare la pachet de acasă și mai ales să nu aibă la el dulciuri, sucuri și alte gustări pentru că riscă să își piardă pofta de mâncare pentru mesele atent pregătite de noi cu ingrediente naturale.
Care este numărul de locuri pentru fiecare tabără?
În fiecare tabără, numărul de locuri e limitat la 25.