Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hapicam/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 460
Tabere de schi părinți și copii 4-7 ani | Tabere de vara pentru copii | Tabara vara | Tabara iarna | Tabara iarna pentru copii

Happy WinterFamilySki Camp pentru copii & părinți sau bunici

Happy Winter Family Ski Camp este tabără în care ne vom deconecta total de la ritmul vieții noastre, pentru a ne conecta la un alt ritm. Ne vom juca în fiecare zi cu copiii noștri așa cum am dori, dar nu avem timp. Ne vom bucura împreună de natură, ski și de jocurile copilăriei noastre. Am creat această tabără ca să eliminăm stresul părinților legat de plecarea copiilor lor micuți de-acasă, iar pentru copii, să le alinam dorul de părinți și de casă. Cel mai puțin ne dorim să ținem lecții și cursuri despre parenting, dar dacă vă doriți, vom invita cei mai buni specialiști în domeniu.
Pentru orice copil, o tabără înseamnă emoție, nou, surpriză, cunoaștere, realizarea unor așteptări, satisfacerea nevoilor de a-și face noi prieteni.
La finalul taberelor Happy Ski Camps copilul are mai mulți prieteni, este mai vesel, mai comunicativ, mai puternic!

Obiectivele Taberei

feature-icon

Să te inițiem în sporturile montane de iarnă (ski)

feature-icon

Să devii mai responsabil și mai creativ prin intermediul jocurilor și sportului

feature-icon

Să petreci timp de calitate cu familia

feature-icon

Să iți faci mai mulți prieteni

Tematica

Tabără de ski pentru copiii preșcolari însoțiți de un părinte, bunic sau bonă.

Inscrie-te acum!

Informaţii

Perioada I

17 – 22 decembrie 2020

Perioada III

14 – 19 februarie 2021

Durata

6 zile/ 5 nopți
deschiderea oficială la ora 18:00 închiderea taberei la ora 11:00

Numar de locuri

12 familii

Perioada II

24 – 29 ianuarie 2021

Participanţi

4 - 7 ani

Locaţia

Azuga

Activitati Tabara de schi, snowboard & Fun pentru adolescenti

schi
săniuș
patinaj
snowtubbing
modelaj în zăpadă
cazemate
“Serbările Zăpezii”
“Marea Bulgăreală”
Winter Treasure Hunt
Carnaval
karaoke & dans
seara talentelor
handcraftseară de film
pyjama’s party
foc de tabără

Instructori

Atât lectorii, monitorii noștri de ski cât și instructorii și animatorii taberelor noastre sunt foarte bine pregătiți și au o experiență bogată de lucru cu copii. De peste 15 ani, instructorii noștri sunt monitori de ski alpin atestați de cea mai bună școală în domeniu, au experiență vastă de lucru cu copii de toate vârstele, sunt instructori pentru activitățile de teambuilding și participă mereu cu plăcere la activități outdoor. Instructorii noștri au o experiență de peste 15 ani în sport și psihologie-pedagogie. Aceștia vor supraveghea în permanență copiii și se vor asigura că toate normele de siguranță vor fi respectate.

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabara de iarna de ski & snowboard? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Cazare


Pasul Schiorilor***Azuga este pensiunea ideală pentru organizarea de evenimente și week-enduri, tabere de adulți și copii datorită: locației, amplasării ei, spațiilor interioare generoase, numărului optim de camere (vila se rezervă în întregime și exclusivitate grupului atunci când se solicită), preparate proaspete și sănătoase aduse de pe o rază de maxim 80 km, ceea ce conferă un grad de siguranță ridicat.

Pensiunea este amplasată în apropierea pârtiilor de schi Sorica și Cazacu, la aproximativ 300 m distanță de acestea. Confortul din spațiile de cazare și calitatea serviciilor oferite, complementar numeroaselor obiective și atracții turistice existențe la nivel zonal permite organizarea unor sejururi deosebite, în care clipele de odihnă și relaxare pot fi armonios completate cu activități de cunoaștere, recreere, divertisment..

Tarif

1.490 lei/ pers*:
Tariful cuprinde:


cazare
cazare, 3 mese/zi, și două gustări pe zi: una la pârtie și cealaltă la vilă – dintre care o gustare este masă de fructe;
apă și ceai cald permanent
cursurile de ski cu instructori profesioniști; fiecare grupă va fi constituită în funcție de nivelul de schi

Tariful nu cuprinde: transportul, transportul pe cablu (telegondola, teleski); închiriere echipament ski (dacă este cazul), alte servicii și elemente din program decât cele menționate mai sus.

Copii cu vârste 0-2 ani, care însoțesc fratele sau sora, beneficiază de gratuitate. Pentru părinții care nu doresc să participe la program,

tariful este de 990 lei/pers pentru cazare și masă

Discount

Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere.
Participanţii la a doua tabără Happy Camps din anul in curs, beneficiază de 10% reducere

Garantie

Oferim garanție 100%! Lasă-ne două zile să-ți arătăm cum suntem… dacă nu-ți va plăcea, îți dăm banii inapoi.

Inscrie-te acum!

Convinge-te!

Rezervă-ți un loc

Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga