Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hapicam/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 460
BootCamp 16-18+ ani Austria | Tabere de vara pentru copii | Tabara vara | Tabara iarna | Tabara iarna pentru copii

Happy WinterSki&Snowboard BootCamp

Startul sezonului, pentru toți schiorii din lume, se dă la Sölden cu ocazia cursei de deschidere pe gheţar a Campionatului Mondial de schi. Acolo, în atmosfera plină de magie și zăpadă în ajunul Crăciunului, cu străzile frumos luminate și colinde care răsună de peste tot, am ales să dăm și noi startul taberelor de ski & snowboard Happy Camps!

Totodată, dacă te-ai întrebat vreodată ce să faci în Your Gap Year, sau în timpul tău liber din studenție (sau chiar mai târziu, de ce nu), vei afla de ce să devii monitor de ski, cât câștigă un monitor de ski în România și worldwide, ce este și ce nu este monitorul de ski & snowboard, ce abilități trebuie să ai ca monitor, care sunt nivelurile și sistemul de clasificare al monitorilor de ski etc. Desigur, te vei antrena și te vei bucura de 144 km de piste, 1.350 – 3.340 m zăpadă garantat octombrie- mai, la Sölden aflat pe la 85 km de Innsbruck. Pe Valea ÖTZTAL, tărâmul de basm al Tirolului.

Obiectivele Taberei

feature-icon

Să te inițiem în obținerea calificării de monitor de ski & snowboard

feature-icon

Să te pregătim pentru testul inițial, de aptitudini practice, care este eliminatoriu pentru înscrierea la cursurile profesionale de monitor de ski

feature-icon

Să te ajutăm să progresezi în sporturile montane de iarnă, ski și snowboard

feature-icon

Să devii mai responsabil și mai creativ prin intermediul jocurilor și sportului

Tematica

Tabără de ski și snowboard, Work & FUN, Austria - stagiu de pregătire pentru aspiranți ca monitori ski & snowboard în Sölden, raiul accesibil al sporturilor de iarnă si al distracției din Austria, locul unde James Bond, agentul 007, este la el acasă.

Inscrie-te acum!

Informaţii

Perioada I

11- 20 decembrie 2020

Durata

10 zile/ 9 nopți

Numar de locuri

12

Participanţi

16-18+ ani, nivel mediu și avansat, aspirant la instructor de ski & snowboard

Locaţia

Sölden, Austria

Activitati Tabara de schi, snowboard & Fun pentru adolescenti

ski & snowboard
workshop-uri teoretice și practice
Secret Santa
magia Advent-ului
Almdudler Snowpark Sölden
BMW xDrive Strecke şi Speed-Check
vizită la Gampe Thaya
schi pe nocturnă
spectacolul nocturn „(e)Motions“ (cu show de lumini, acrobaţii pe zăpadă, cursă cu făclii, muzică live şi artificii,DJ şi MC) apres-ski
Paragliding
AQUA DOME – Tirol Therme Längenfeld
Night Life
FESTIVAL PE PÂRTIE

Instructori

Atât monitorii noștri de ski cât și instructorii și animatorii taberelor noastre sunt foarte bine pregătiți și au o experiență bogată de lucru cu copii. De peste 15 ani, instructorii noștri sunt monitori de ski alpin atestați de cea mai bună școală în domeniu, au experiență vastă de lucru cu copii de toate vârstele, sunt instructori pentru activitățile de teambuilding și participă mereu cu plăcere la activități outdoor. Instructorii noștri au o experiență de peste 15 ani în sport și psihologie-pedagogie. Aceștia vor supraveghea în permanență copiii și se vor asigura că toate normele de siguranță vor fi respectate..

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabara de iarna de ski & snowboard? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Cazare


Apartamente în vilă 3 stele, Sölden, Austria

Tarif

1090 euro / pers*:
Tariful cuprinde:


transport cu auto, Brașov – Sölden și retur
două nopți de cazare la Arad (la dus și la întors)
cazare, 3 mese/zi, și două gustări pe zi: una la pârtie și cealaltă la vilă – dintre care o gustare este masă de fructe;
apă și ceai cald permanent
cursurile de ski și snowboard minim 6 ore/zi, 6 zile, cu instructori profesioniști, video coaching.
workshop-urile teoretice

Tariful nu cuprinde: închiriere echipament ski (dacă este cazul), alte servicii și elemente din program decât cele menționate mai sus.

Pentru membrii Clubului Happy Camps, tariful este 990 Euro/pers.

Discount

Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere.
Participanţii la a doua tabăra Happy Camps din acest an, beneficiază de 10% reducere

Acte necesare

pașaport valabil cel puțin 6 luni de la data întoarcerii în țară sau Carte de Identitate valabilă, Procură pentru copii sub 18 ani: acordul ambilor părinți legalizat la notariat pentru ieșirea copiilor din țară însoțiți, asigurări de sănătate și accidente (precizați asiguratorului că doriți asigurare pentru schi, (care să includă ajutor pe pârtie).

Inscrie-te acum!

Convinge-te!

Rezervă-ți un loc

Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga