Happy FallEnglishAdventure Camp pentru Copii & Părinți sau bunici

Toamna este anotimpul perfect pentru a ne bucura de culorile pădurilor, de peisaje de neuitat și temperaturi potrivite pentru mersul pe munte. De aceea, în această tabără, vom petrece mult timp afară, unde copiii vor descoperi natura și bucuria drumețiilor. Aventurile montane completate de activități de dezvoltare personală în limba engleză, vor permite creativității să se manifeste.
Ce înseamnă Happy Camps de toamnă? Dans pe pătură de frunze uscate, sculptură în dovleac, mișcare în aer liber, socializare, bună dispoziție și distracție maximă! Vrei să ai o toamnă de neuitat? Ia parte la distracție și o aventură așa cum nu ai mai avut și înscrie-te în tabăra de aventură, engleză și dezvoltare personală pentru copiii preșcolari împreună cu copilul tău!

Obiectivele Taberei

feature-icon

Să ne relaxăm în natură

feature-icon

Să ne stimulăm creativitatea prin jocuri, în limba engleză

feature-icon

Să ne depășim fricile și blocajele

feature-icon

Să ne facem mai mulți prieteni

Tematica

Tabără de aventură, engleză și dezvoltare personală pentru copiii preșcolari însoțiți de un părinte, bunic sau bonă.
Toamna, acest spectacol de culori și frumuseți: frunze căzute, galbenul-roșiatic al pădurilor, mirosul gutuilor și al merelor, toate ne vorbesc despre Zâna numită Toamna.
Happy FallEnglish Adventure Camp pentru Copii însoțiți de părinți, bunici sau bone, este o tabără de toamnă în care ne vom deconecta total de la ritmul vieții noastre, pentru a ne conecta la un alt ritm. Ne vom juca cu copiii noștri așa cum am dori în fiecare zi, dar nu avem timp. Ne vom bucura împreună de natură, aventură și de jocurile copilăriei noastre, vom cuceri vârfuri de munte, vizităm peșteri și cascade, facem drumeții ușoare. Am creat această tabără ca să eliminăm stresul părinților legat de plecarea copiilor lor micuți de-acasă, iar pentru copii, să le alinăm dorul de părinți și de casă. Cel mai puțin ne dorim să ținem lecții și cursuri despre parenting, dar dacă vă doriți, vom invita cei mai buni specialiști în domeniu..

Inscrie-te acum!

Informaţii

Perioada I

25-30 octombrie 2020

Durata

6 zile/ 5 nopți
deschiderea oficială la ora 18:00 închiderea taberei la ora 11:00

Participanţi

4 - 7 ani

Locaţia

Azuga

Numar de locuri

12 familii

Activităţi tabără de aventură, engleză și dezvoltare personală

Vei lua parte la distracție cu multe momente palpitante și interesante precum:

Aventură în natură
Cascada Urlătoarea
Sorica
Superland
Paradisul Acvatic
Peștera Valea Cetății
Dino Parc
BushWalk Discovery
Tiroliană
Tubbing
Treasure Hunt
Gestionarea emoțiilor
Funny activities puzzle comunicare
Jocuri de exprimare senzorial-emotională
Games, arts & crafts
Carnaval
Pijama’s Party
Foc de tabără
Storytelling
Magie
Funny Quiz Show
The Talent Show
Love letters
Blind Date
Funny Dance Contest

Instructori

Atât instructorii, cât și lectorii taberei noastre sunt foarte bine pregătiți și au o experiență bogată de lucru cu copiii și tinerii în sectoarele lor de activitate: sport și psihologie-pedagogie, dezvoltare personală.

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabăra de toamnă? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Cazare


Pasul Schiorilor***Azuga este pensiunea ideală pentru organizarea de evenimente și week-enduri, tabere de adulți și copii datorită: locației, amplasării ei, spațiilor interioare generoase, numărului optim de camere (vila se rezervă în întregime și exclusivitate grupului atunci când se solicită), preparate proaspete și sănătoase aduse de pe o rază de maxim 80 km, ceea ce conferă un grad de siguranță ridicat.

Pensiunea este amplasată în apropierea pârtiilor de schi Sorica și Cazacu, la aproximativ 300 m distanță de acestea. Confortul din spațiile de cazare și calitatea serviciilor oferite, complementar numeroaselor obiective și atracții turistice existențe la nivel zonal permite organizarea unor sejururi deosebite, în care clipele de odihnă și relaxare pot fi armonios completate cu activități de cunoaștere, recreere, divertisment..

Tarif

1.390 lei /pers/sejur și include:


cazare, trei mese și o gustare pe zi
transport cu trenul sau microbuzul de la Brașov și București
activitățile și intrările și la obiectivele turistice menționate în program

Copii cu vârste 0-2 ani, care însoțesc fratele sau sora, beneficiază de gratuitate. Pentru părinții care nu doresc sa participe la program, tariful este 990 lei/pers pentru cazare și masă.
Tariful nu cuprinde: alte elemente neprecizate mai sus

Discount

Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere.
Participanţii la a doua tabăra Happy Camps, beneficiază de 10% reducere

Garanție

Oferim garanție 100%! Lasă-ne două zile să-ți arătăm cum suntem… dacă nu-ți va plăcea, îți dăm banii înapoi.

Inscrie-te acum!

Convinge-te

că această tabără de aventură, engleză și dezvoltare personală este pentru tine! Vezi cum a fost la taberele anterioare Happy Camps!

Rezervă-ți un loc

Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga