Tabără de lenevie pentru adolescenți

“ Viața înseamnă mai mult decât să te grăbești“Gandhi. Uneori este, pur şi simplu, o necesitate firească să te opreşti din ceea ce faci, să elimini stresul provocat de rutina zilnică şi să… „faci nimic”.
Da, este vacanță și trebuie să fim lăsați și să ne plictisim!
Lenea, în esenţă, nu este nimic altceva decât detaşare de ceea ce avem pe listă şi orientare către ceva ce ne aduce plăcere. Şi nu este întotdeauna vorba de odihnă… Această tabără este o provocare adresată cultului vitezei - un elogiu adus lentorii. Prin lentoare înțelegem să facem totul cât se poate de bine, în tot cee ce ne privește, și nu cât se poate de mult și de repede!
Aici vom savura orele și minutele în loc să le numărăm.

Obiectivele Taberei

feature-icon

Să știi când și cum să te oprești din ceea ce faci, din când în când

feature-icon

Să știi să te hrănești – o schimbare radicală

feature-icon

Să știi să te relaxezi

feature-icon

Să știi să te bucuri de lucruri simple

Tematica

Tabără de lene, birdwatching sau ascult cum crește iarba.
Suntem blocați pe poziția de “repede înainte”. Viețile noastre au devenit o cursă contra cronometru. Suntem mereu grăbiți, încercând să economisim un minut aici, câteva secunde în altă parte. Raționalismul ne scapă de sub control și devine rapidonalism și suntem capabili să grăbim momentele prețioase… Trebuie să existe o cale mai bună, pentru că traiul într-un regim exagerat de grăbit nu înseamnă trai cu adevărat.

De aceea, prin aceasta tabără, îmi doresc pentru tinerii noști să învețe să se oprească… din când în când…

Progresul este realizat de oameni leneși care caută căi mai ușoare pentru a realiza ceva. De cele mai multe ori, când lenevim, ne place să ne amintim lucrurile bune pe care le-am făcut. Lenea poate fi, de fapt, o preocupare a noastră pentru efectele plăcute ale vieții, mai degrabă decât o concentrare pe consecințele negative ale… timpului „pierdut”.
Însă trebuie să știți că avem reguli stricte, pentru siguranța și sănătatea lor, reguli ce vor fi formulate chiar de către ei…

Inscrie-te acum!

Informaţii

Perioada I

5 - 10 iulie 2020

Durata

6 zile/ 5 nopți
deschiderea oficială la ora 18:00 închiderea taberei la ora 11:00

Participanţi

14 - 18 ani

Locaţia

Azuga

Numar de locuri

25

Activităţi tabără de lenevie

Activități libere alese de pe o listă bine gândită SlowDown & Unplug, după cheful fiecaruia Programul va fi stabilit în detaliu, pe baza specificațiilor descrise în formularul de înscriere și a propunerilor participanților, respectând anumite reguli: de siguranță, de bun simț, de îmbinare a plăcutului cu utilul, de alternare a pauzelor cu activități indoor și outdoor. Atenție! Pentru toate activitățile “la alegere, dacă vrei” pe care le vei desfășura, ai nevoie de aprobarea coordonatorului taberei, iar la final, ne vei relata despre motivația ta pentru anumite activități.
Cert este că:

Te vei bucura de pădure, aer curat, cer, flori, păsări, animale și iarbă. Privește natura atent și află cunoștințe pe care nu le vei găsi în cărți
Vei sta cu picioarele goale pe pământt
Vei sta cât mai mult în apă.
Te vei hrăni sănătos
Te vei bucura de soare. Soarele răsare și apune – pentru tine.
Te vei relaxa
Te vei distra!

Instructori

Atât instructorii, cât și lectorii taberei noastre sunt foarte bine pregătiți și au o experiență bogată de lucru cu copiii și tinerii în sectoarele lor de activitate: sport și psihologie-pedagogie, dezvoltare personală.

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabara de vară? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Cazare


Pasul Schiorilor***Azuga este pensiunea ideală pentru organizarea de evenimente și week-enduri, tabere de adulți și copii datorită: locației, amplasării ei, spațiilor interioare generoase, numărului optim de camere (vila se rezervă în întregime și exclusivitate grupului atunci când se solicită), preparate proaspete și sănătoase aduse de pe o rază de maxim 80 km, ceea ce conferă un grad de siguranță ridicat.

Pensiunea este amplasată în apropierea pârtiilor de schi Sorica și Cazacu, la aproximativ 300 m distanță de acestea. Confortul din spațiile de cazare și calitatea serviciilor oferite, complementar numeroaselor obiective și atracții turistice existențe la nivel zonal permite organizarea unor sejururi deosebite, în care clipele de odihnă și relaxare pot fi armonios completate cu activități de cunoaștere, recreere, divertisment..

Tarif

1.390 lei /pers/sejur și include:


cazare, trei mese și o gustare pe zi
transport cu trenul de la Brașov și București
transportul și intrările la obiectivele turistice precizate în program
Tarif special membrii Clubului HC: 1190 lei
Tariful nu cuprinde: alte elemente neprecizate mai sus

Discount

Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere.
Participanţii la a doua tabăra Happy Camps 2019, beneficiază de 10% reducere

Garanție

Oferim garanție 100%! Lasă-ne două zile să-ți arătăm cum suntem… dacă nu-ți va plăcea, îți dăm banii înapoi.

Inscrie-te acum!

Convinge-te

că această tabără de lene este pentru tine! Vezi cum a fost la taberele anterioare Happy Camps!

Rezervă-ți un loc

Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga