Sa-l cunoastem pe Calin Oprea!


Deoarece siguranță și distracția sunt 2 puncte cheie în taberele Happy Camps, ne dorim să fim mai aproape de voi și să ne cunoaștem încă din spațial virtual.

De aceea, astăzi l-am rugat pe Calin Oprea, Presedinte al programului pentru studenti in cadrul Clubul Voluntarilor Happy Camps Squad, care ne însoțește în tabere și este extraordinar în relaționarea cu cei mici, să se prezinte scurt:

“Salutare!

Numele meu este Oprea Călin, îmi plac drumețiile și îmi place să conduc. În prezent sunt student la Facultatea de Inginerie Mecanică Brașov.

În urmă cu trei ani am avut oportunitatea de a mă înscrie în acest grup de voluntari și să văd ce înseamnă să fii voluntar.

De când fac parte din această asociație am avut numai experiențe plăcute, am descoperit că îmi place să împărtășesc copiilor lucruri pe care eu le știu să fac tot felul de drumeții și jocuri cu aceștia. Pe lângă asta, într un grup de voluntari îți poți face o mulțime de prieteni, fapt care la mine unul s-a și întâmplat. Chiar am legat niște prietenii minunate cu niște oameni minunați.”

calin

Călin ne însoțește de câțiva ani buni deja în taberele noastre, atât în cele de vara, fiind pasionat de biciclete, cât și în cele de iarnă, însoțind copiii că instructor de ski.

Voluntarii noștri au o pasiune reală pentru tot ce înseamnă sport, mișcare, copii, comunicare și relaționare iar acest lucru este ușor de observat. Ei au acumulat cunoștințe și experiență fie pe cont propriu fie participând la cursuri specializate și chiar concursuri.

La Happy Camps, noi dorim să construim un cadru plăcut și relaxat, cu oameni zâmbitori și pasionați care să transmită asta mai departe copiilor!

Tabara Happy Camps 24 30.08.19 65

Pentru mai multe detalii despre taberele noastre, va invit să accesați:Happy Camps!