O zi din viata unui HappyCamper la ski




Nevoia de a aparține unei comunități și de creea legături autentice este resimțită la orice vârstă, în special în primii ani de viață când suntem cel mai ușor de influențat și când ni se imprimă cel mai puternic, în ființă noastră, valorile și obiceiurile cu care suntem înconjurați.

Un copil este fericit când învață și se dezvoltă distrandu-se, într-un mediu sigur și prietenos, unde interacționează și dobândește prieteni noi!


Picture1

Hai să pornim într-o aventură și să descoperim pas cu pas cu ce ne întâmpină o zi în tabăra de ski Happy Camps!

Ziua începe cu înviorare și un program de Zumba pentru a ne pune sângele în mișcare și menită să dea startul unei bune dispozițîi pentru o zi plină pe pârtie. Muzică, zâmbete și voie bună!

Pentru a prinde forțe proaspete, la micul dejun ne întâmpină un bufet bogat care satisfice orice dorința a copilului. De la mult iubitul “lapte cu cereale” la ouă, legume și brânzeturi, cu siguranță orice copil va fii mulțumit!

Echiparea! Voluntarii noștri sunt în permanentă prezenți pentru a ajută și mobiliza trupa de pitici care se pregătește să ajungă pe pârtie. Apoi, fie că sunt începători sau intermediari, copiii sunt supravegheați, îndrumați și încurajați timp de 3 ore, unde învață și se distrează interacționând. O gustare după efort este mult așteptată!
Picture2

Prânzul delicios și bogat nutritional este servit, pentru reîncărcarea bateriilor și pentru a da startul partei a două de ski!


Spre finalul zilei, după cină, copiilor le sunt pregătite activități diverse, menite să îi facă să colaboreze și să comunice. Ei sunt încurajați să se implice, să creeze și să se distreze alături de ceilalți copii și de voluntarii noștri. Activitățile variază de la jocuri de dezvoltare personală, foc de tabăra, la petreceri tematice și săniuș!

Picture3

După o săptămâna plină, copilul dumneavoastră va dobândi prieteni noi, abilități de comunicare și noțiunea de responsabilitate. Cu siguranță ei vor fii energizati și se vor alege cu amintiri prețioase!