Masuri de siguranta Covid-19 


Anul 2020 ar fi trebuit sa fie un an plin cu evenimente, cu tabere deja planificate si pregatite, cu penisunea Pasul Schiorilor din Azuga gata sa isi deschida usile pentru copii si parinti dornici de aventura si distractie.

Insa acest lucru nu s-a intamplat, si ne-am trezit in fata unei situatii in care regasim 2 optiuni: te dai batut sau cauti metode inovative sa depasesti situatia de criza.

Drept urmare, in tot acest timp noi nu am stat degeaba. Am pus la punct documente, detalii, planuri si traininguri pentru a fi mai mult decat pregatiti sa va primim cand aceasta pandemie va lua sfarsit.

Si iata ca, primul pas a fost facut si de la data de 15 mai se va ridica starea de urgenta. Cu toate acestea, taberele de la mare, din alte parti ale tarii si din Grecia au fost anulate, din dorinta de a proteja copii cat mai bine.

Totodata, Happy Camps a decis sa isi reinceapa activitatea cu tabere incepand cu luna iulie, pentru care va puteti inscrie aici Tabere Happy Camps . Toate taberele noastre vor avea loc la pensiunea Pasul Schiorilor din Azuga si acestea sunt masurile care au fost luate pentru protejarea copiilor si pentru cei care lucreaza cu ei:

Ø  măști sanitare de protecție, pentru copii si pentru personal (desi este recomandat ca fiecare in parte sa dispuna de ele)

Ø  substanțe dezinfectante pentru diverse tipuri de suprafețe și dezinfectant pentru mâini, dotarea spațiilor comune cu dozatoare cu dezinfectant

Ø  covorașe cu soluție de clor la intrările din afară

Ø  stabilirea unui orar clar, care să fie adus la cunostința copiilor, a operațiunii de curățenie și dezinfectare zilnică a camerelor și spațiilor comune, timp în care vom pregati pentru ei activitati out-door

Ø  instruirea personalului si al instructorilor pentru respectarea cerințelor de igienă și siguranță sanitară

Ø  mesele si locurile la masa vor fi aranjate corespunzator pentru a respecta distanta minima

Ø  activitatile vor fi regandite, astfel incat vom pastram ideea de comunitate si lucru in echipa insa atingerea intre copii si cei care ii insotesc va fi minima

Ø  vom afisa si prezenta copiilor, la inceputul taberei si pe parcursul ei, regulile cu privire la igiena si siguranta in acest context

In taberele Happy Camps, majoritatea activitatilor erau planificate oricum in aer liber, asadar acest lucru ramane neschimbat. Personalul este foarte bine instruit si pregatit pentru reluarea activitatilor.

Suntem de acord ca va fi o schimbare atat de perspectiva cat si in desfasurarea activitatilor. Noi am decis sa folosim acest context drept o oportunitate de a va demonstra angajamentul nostru fata de copii si fata de dumneavoastra, in a va oferi solutii si optimism, in conformitate cu situatia actuala.

Va asteptam cu entuziasm si cu promisiunea ca totul va fi bine!