De ce să mergi cu copilul într-o tabără de vară?

Conexiunea dintre părinți și copii trebuie să se păstreze vie pe durata întregii vieți, indiferent de vârstă. Aceasta permite crearea unei relații sănătoase între generații și oferă ambelor părți siguranță, stabilitate, o stare de bine și materializarea ideii de familie ideală.

Una dintre cele mai potrivite activități în acest scop este participarea la taberele de vară. Taberele de vară clasice sunt destinate copiilor, adolescenților sau tinerilor în general, însă rareori familiilor. Happy Camps încurajează petrecerea timpului liber în familie, într-un cadru organizat, în tabere destinate părinților sau bunicilor și copiilor.

Taberele de vară – relaxare și distracție pentru părinți și copii

Atunci când copiii au vârste fragede, principala preocupare a părinților este supravegherea, protejarea și ghidarea acestora. Atunci când copiii pleacă de acasă în compania unor persoane străine, nivelul de stres, anxietatea și grija cresc considerabil. Taberele de vară pentru părinți și copii deopotrivă elimină stresul părinților și oferă copiilor un sentiment de siguranță pe perioada vacanței.

Acestea nu sunt, însă, singurele motive pentru care ar trebui să mergi cu copilul tău într-o vacanță. Alege această opțiune și pentru că:

·         Te vei reconecta cu copilul tău

·         Vei avea ocazia de a-ți observa și cunoaște copilul în circumstanțe complet diferite față de cele experimentate până în prezent

·         Vei participa la cursuri de parenting

·         Te vei bucura de natură

·         Vei avea parte de aventuri împreună cu copilul tău

·         Te vei deconecta de la rutina zilnică

·         Vei descoperi noi moduri de relaxare

·         Vei avea ocazia să îl vezi pe copilul tău dezvoltându-se și descoperindu-și noi abilități

În timpul taberelor de vară pentru copii și părinți, jocurile copilăriei, activitățile în natură și aventurile sunt punctele de focus ale organizatorilor, care supraveghează în mod constant participanții.

O vacanță altfel pentru tine și copilul tău

Dacă ai petrecut câteva vacanțe împreună cu copilul tău, știi deja cât este de important ca acesta să aibă activitate în timpul concediului. În caz contrar, plictiseala, anxietatea și dorul de casă se accentuează mai repede decât te-ai așteptat. Copilul devine agitat, iar atmosfera obositoare. Pentru că scopul unui concediu este acela de a te relaxa, de a trăi experiențe plăcute și de a crea cele mai frumoase amintiri împreună cu familia, taberele de vară sunt cea mai bună opțiune.

În timpul unei tabere de vară poți avea parte de activitate intensă și de relaxare în același timp, știind că odraslele tale sunt supravegheate de persoane cu experiență care le captează în permanență atenția.

Tu și copilul tău aveți nevoie de o tabără de vară împreună pentru că:

·         Vă veți distra și relaxa în mijlocul naturii

·         Creativitatea copilului este stimulată la fiecare pas

·         Copiii se familiarizează cu natura

·         Copiii deprind noțiuni ecologice

·         Vă veți bucura de cele mai frumoase momente împreună, redefinind conexiunea dintre voi

Mai mult decât atât, copiii ajung să aprecieze momentele petrecute cu părinții în mijlocul naturii, bucurându-se de toate avantajele acesteia.

Prima tabără de vară pentru părinți și copii este organizată între 9 și 14 August, pe o durată de 6 zile și 5 nopți, la Azuga, în Pasul Schiorilor, unde vom cuceri împreună vârfuri de munte, vom vizita peșteri și cascade, vom face drumeții, echitație și ateliere de handcraft.

Înscrie-te astăzi pentru a petrece cea mai frumoasă vacanță alături de copilul tău.

WhatsApp Image 2018 08 03 at 14.41.14 2