De ce sa alegi o tabara de ski pentru parinti si copii


Conectarea părinte-copil este esențială pentru dezvoltarea sănătățîi emoționale a copilului, pentru relaționare, cooperare și sentimentul de apartenența și fericite în familie.

Știm, în zilele noastre, cât este de greu să găsim timpul necesar să ne dedicăm copiilor noștri. Aici nu vorbim despre orice fel de timp deoarece nu este de ajuns să fii prezent, ci aici intervine conceptul de „timp de calitate”, definit de Patty Wipfler, fondatoarea Hand în Hand Parenting, așa: „Să îi oferi copilului tău timp special este o formă de ascultare activă, în care jocul celui mic devine un vehicul prin care îți poate poveșți despre viață și percepțiile sale.”

Copiii sunt dornici și însetați de cunoaștere, de exprimare a sentimentelor, emoțiilor și a fricilor, tocmai de aceea este deosebit de important timpul petrecut cu ei de la o vârstă fragedă.

Pentru părinți totodată, această poate fi o metodă de se deconecta de la problemele, stresul și suprarile viertii moderne.

Exact din aceste motive, Happy Camps vine în sprijinul vostru cu o propunere inedită în cadrul lunilor de iarnă, unde va propunem una din taberele noastre de ski și snowboard, destinate părinților și copiilor!

photo 1490031781863 29b9bdbea131

Care sunt câteva beneficii ale acestei tabere?

·         Te vei reconecta cu copilul tău

·         Vei avea ocazia de a-ți observă și cunoaște copilul în circumstanțe complet diferite față de cele experimentate până în prezent

·         Vei participa la cursuri de parenting

·         Te vei bucură de natură

·         Vei avea parte de aventuri împreună cu copilul tău

·         Te vei deconecta de la rutină zilnică

·         Vei descoperi noi moduri de relaxare în timp ce copilul tău va participa la ore de ski și snowboard împreună cu instructorii noștri calificați

·         Vei avea ocazia să îl vezi pe copilul tău dezvoltându-se și descoperindu-și noi abilități


Mai mult,  copiii ajung să aprecieze momentele petrecute cu părințîi în mijlocul naturii, bucurându-se de toate avantajele acesteia.

Trăind într-o cultură stresantă, care reușește tot mai des să ne deconecteze de cei dragi, de sentimente și înțelepciunea noastră interioară, este important să nu uităm cât de mult contează să fim aproape de cei pe care îi iubim!

Dacă rezonezi cu aceste rânduri și ești dornic de o aventură în munți, împreună cu copilu tău, te invităm să afli mai multe detalii aici: www.happycamps.ro sau la e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.