Tabăra de schi & Fun pentru copii preșcolari & părinți

Happy Camp pentru Copii si Părinți sau bunici, este tabără în care ne vom deconecta total de la ritmul vieții noastre, pentru a ne conecta la un alt ritm. Ne vom juca în fiecare zi cu copiii noștri așa cum am dori în fiecare zi, dar nu avem timp. Ne vom bucura împreună de natură, aventură și de jocurile copilăriei noastre. Am creat această tabără ca să eliminăm stresul părinților legat de plecarea copilașilor lor micuți de-acasă, iar pentru copii, să le alinam dorul de părinți și de casă. Cel mai puțin ne dorim să ținem lecții și cursuri despre pareting, dar dacă vă doriți, vom invita cei mai buni specialiști în domeniu.

Pentru orice copil, o tabără înseamnă emoție, nou, surpriză, cunoaștere, realizarea unor așteptări, satisfacerea nevoilor de a-și face noi prieteni.

La finalul taberelor Happy Ski Camps copilul are mai mulți prieteni, este mai vesel, mai comunicativ, mai puternic! mai puternic!

Obiectivele Taberei

feature-icon

Să te inițiezi în sporturile montane de iarnă (ski, snowboard)

feature-icon

Să devii mai responsabil și creativ prin intermediul jocurilor și sportului

feature-icon

Să dobândești mai multă încredere în tine, acesta fiind poate primul tău contact cu „independența”

feature-icon

Să devii mai rezistent, mai comunicativ, mai vesel și mai puternic!

Informaţii

Perioada I

20-25 Ian. 2019, intrare ora 17,30; iesire incepand cu ora 12,00

Durata

6 zile și 5 nopți de distracție!

Numar de locuri

12 familii

Perioada II

17-22 Feb. 2019 intrare ora 17,30; iesire incepand cu ora 12,00

Participanţi

1– 99 ani

Locaţia

Pasul Schiorilor Azuga

Activitati Tabara de schi & Fun pentru copii prescolari & parinti


Aici îl vom iniția pe copilașul tău în tainele sporturilor de iarnă și vei avea parte de o mulțime de activități distractive și educative, adaptate vârstei tale:
schi
  săniuș
patinaj
snowtubbing
modelaj în zăpadă, cazemate
“Serbările Zăpezii”
“Marea Bulgăreală”
Winter Treasure Hunt
carnaval, karaoke & dans, seara talentelor
handcraft
pyjama’s party
foc de tabara
Multe alte surprize de neuitat!

Ți-ai dori o astfel de experiență? Înscrie-te acum!

Instructori

Atât monitorii noștri de ski cât și instructorii și animatorii taberelor noastre sunt foarte bine pregătiți și au o experiență bogată de lucru cu copii. De peste 15 ani, instructorii noștri sunt monitori de ski alpin atestați de cea mai bună școală în domeniu, au experiență vastă de lucru cu copii de toate vârstele, sunt instructori pentru activitățile de teambuilding și participă mereu cu plăcere la activități outdoor. Instructorii noștri au o experiență de peste 15 ani în sport și psihologie-pedagogie. Aceștia vor supraveghea în permanență copiii și se vor asigura că toate normele de siguranță vor fi respectate.

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabara de iarna de ski & snowboard? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Cazare


Pasul Schiorilor***Azuga este pensiunea ideală pentru organizarea de evenimente și week-enduri, tabere de adulți și copii datorită: locației, amplasării ei, spațiilor interioare generoase, numărului optim de camere (vila se rezervă în întregime și exclusivitate grupului atunci când se solicită), preparate proaspete și sănătoase aduse de pe o rază de maxim 80 km, ceea ce conferă un grad de siguranță ridicat.

Pensiunea este amplasată în apropierea pârtiilor de schi Sorica și Cazacu, la aproximativ 300 m distanță de acestea. Confortul din spațiile de cazare și calitatea serviciilor oferite, complementar numeroaselor obiective și atracții turistice existențe la nivel zonal permite organizarea unor sejururi deosebite, în care clipele de odihnă și relaxare pot fi armonios completate cu activități de cunoaștere, recreere, divertisment..

Tarif

1.390 lei / pers si include:


cazare în cameră dublă sau triplă
Trei mese pe zi (open buffet: mic dejun, prânz și cină) și două gustări pe zi: una la pârtie si cealaltă seara, înainte de culcare – dintre care o gustare este masa de fructe; apă și ceai cald permanent;
  Cursurile de ski si snowboard cu instructori profesioniști; fiecare grupa va fi constituită în funcție de nivelul de schi sau snowboard
  Diplome și alte surprize.
Pentru însoțitorii care nu doresc lecții de schi, tariful este 990 lei/pers;iar copiii cu vârste de până la 2 ani (ce însoțesc fratele sau soră), beneficiază de gratuitate
În acest tarif nu sunt incluse: transportul pe cablu (telegondola, teleski); închiriere echipament ski (dacă este cazul), alte servicii și elemente din program decât cele menționate mai sus.

Garanție

Dacă, din diverse motive: dor exagerat de casă, indispoziție totală pe parcursul a câtorva zile, probleme de sănătate sau pur și simplu nu-i place copilului, garantăm returnarea contravalorii zilelor de tabără neefectuate.

Inscrie-te acum!

Testimoniale

Convinge-te

această tabara de iarna de schii este pentru tine! Vezi cum a fost la taberele anterioare Happy Camps!

Rezervă-ți un loc

până la data de 20 decembrie! Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga