Tabara de schi, snowboard & Fun pentru copii prescolari & parinti

Happy Camp pentru Copii si Parinti sau bunici, este tabara in care ne vom deconecta total de la ritmul vietii noastre, pentru a ne conecta la un alt ritm.
Ne vom juca in fiecare zi cu copiii nostri asa cum am dori in fiecare zi, dar nu avem timp. Ne vom bucura impreuna de natura, aventura si de jocurile copilariei noastre. Am creat aceasta tabara ca sa eliminam stresul parintilor legat de plecarea copilasilor lor micuti deacasa, iar pentru copii, sa le alinam dorul de parinti si de casa. Cel mai putin ne dorim sa tinem lectii si cursuri despre pareting, dar daca va doriti,vom invita cei mai buni specialisti in domeniu. Pentru orice copil, o tabara inseamna emotie, nou, surpriza, cunoastere, realizarea unor asteptari, satisfacerea nevoilor de a-si face noi prieteni.

La finalul taberelor Happy Ski Camps copilul are mai multi prieteni, este mai vesel, mai comunicativ, mai puternic!

Obiectivele Taberei

feature-icon

Să te inițiezi în sporturile montane de iarnă (ski, snowboard)

feature-icon

Să devii mai responsabil și creativ prin intermediul jocurilor și sportului

feature-icon

Să dobândești mai multă încredere în tine, acesta fiind poate primul tău contact cu „independența”

feature-icon

Să devii mai rezistent, mai comunicativ, mai vesel și mai puternic!

Informaţii

Perioada I

21 (duminica) – 26 (vineri) Ianuarie 2018, intrare ora 17,30; iesire incepand cu ora 12,00

Durata

6 zile/ 5 nopti

Numar de locuri

25 locuri

Perioada II

18 (duminica) – 23 (vineri) Februarie 2018; intrare ora 17,30; iesire incepand cu ora 12,00

Participanţi

1– 99 ani 

Locaţia

Pasul Schiorilor Azuga

Activitati Tabara de schi, snowboard & Fun pentru copii prescolari & parinti


Aici te vei iniția în tainele sporturilor de iarnă și vei avea parte de o mulțime de activități distractive și educative, adaptate vârstei tale:
schi, snowboard, sanius, patinaj,snowtubbing
modelaj in zapada, cazemate
“Serbarile Zapezii”
“Marea Bulgareala”
Winter Treasure Hunt
carnaval, karaoke & dans, seara talentelor
handcraft
pyjama’s party
foc de tabara
Multe alte surprize de neuitat!

Ți-ai dori o astfel de experiență? Înscrie-te acum!

Instructori

Atât monitorii noștri de ski cât și instructorii și animatorii taberelor noastre sunt foarte bine pregătiți și au o experiență bogată de lucru cu copii. De peste 15 ani, instructorii noștri sunt monitori de ski alpin atestați de cea mai bună școală în domeniu, au experiență vastă de lucru cu copii de toate vârstele, sunt instructori pentru activitățile de teambuilding și participă mereu cu plăcere la activități outdoor. Instructorii noștri au o experiență de peste 15 ani în sport și psihologie-pedagogie. Aceștia vor supraveghea în permanență copiii și se vor asigura că toate normele de siguranță vor fi respectate.

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabara de iarna de ski & snowboard? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Cazare


Pasul Schiorilor***Azuga este pensiunea ideală pentru organizarea de evenimente si week-enduri, tabere de adulţi şi copii datorită: locaţiei, amplasării ei, spaţiilor interioare generoase, numărului optim de camere (vila se rezervă în intregime şi exclusivitate grupului atunci când se solicită), preparate proaspete şi sănătoase aduse de pe o rază de maxim 80 km, ceea ce conferă un grad de siguranţă ridicat. pensiunea este amplasata in apropierea partiilor de schi Sorica si Cazacu, la aproximativ 300 m distanta de acestea. Confortul din spatiile de cazare si calitatea serviciilor oferite, complementar numeroaselor obiective si atractii turistice existente la nivel zonal permite organizarea unor sejururi deosebite, in care clipele de odihna si relaxare pot fi armonios completate cu activitati de cunoastere, recreere, divertisment.

Tarif

1.250 lei / pers si include:


cazare în cameră dublă sau triplă
Trei mese pe zi (open buffet: mic dejun, pranz si cina) si doua gustari pe zi: una la pârtie si cealaltă seara, inainte de culcare – dintre care o gustare este masa de fructe; apa si ceai cald permanent;
Cursurile de ski si snowboard cu instructori profesioniști; fiecare grupa va fi constituita în functie de nivelul de schi sau snowboard
Diplome și alte surprize.
Pentru insotitorii care nu doresc lectii de schi sau snowboard,
tariful este 890 lei/pers; iar copiii cu varste de pana la 2 ani (ce
insotesc fratele sau sora), beneficiaza de gratuitate.


În acest tarif nu sunt incluse: transportul pe cablu (telegondola, teleski); închiriere echipament ski (dacă este cazul), alte servicii si elemente din program decât cele menționate mai sus.

Garanție

Dacă, din diverse motive: dor exagerat de casă, indispoziție totală pe parcursul a câtorva zile, probleme de sănătate sau pur și simplu nu-i place copilului, garantăm returnarea contravalorii zilelor de tabără neefectuate.

Inscrie-te acum!

Testimoniale

Convinge-te

această tabara de iarna de ski & snowboard este pentru tine! Vezi cum a fost la taberele anterioare Happy Camps!

Rezervă-ți un loc

până la data de 20 decembrie! Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga