Tabără de Ski & Mountainboard pe Iarbă și Creație in limba engleza si/sau romana

Toamna asta, aventura te cheamă. Nu este genul de aventură la care te-ai fi așteptat pentru că implică ski, mountainboard și multe alte activități outdoor... pe iarbă!

Da, ai citit bine! Deși nu este încă zăpadă, poți învăța foarte bine să skiezi! Vino la prima Tabara de Ski pe iarba & Mountainboard din România, care are loc chiar toamna asta! Aici poți experimenta aceleași senzații ca și când ai schia pe timp de iarnă, însă la viteză mai mică și cu role adaptate special pentru ski pe iarbă.

În cele 7 zile de tabără, tu și ceilalți 24 de copii participanți veți descoperi lucruri noi, vă veți cunoaște mai bine și veți lua parte la diferite activități educative, instructive și amuzante atât în interior, cât și în aer liber.

Alături de instructori specializați, vei desluși tainele ski-ului alpin pe iarbă (GrassSki), vei afla ce înseamnă să te dai cu un mountainboard (snowboard pentru iarbă sau teren accidentat) și vei avea ocazia să practici un sport nou pentru tine, numit Skike (ski pe iarbă sau teren accidentat –poteci prin pădure și drum forestier).

În plus, vei lua parte la o serie de activități care îți vor stârni creativitatea, la multe jocuri și activități sportive în aer liber și la o serie de surprize care îți garantează o experiență distractivă și plină de aventuri!

Ești pregătit pentru cea mai frumoasă experiență din toamna aceasta? Înscrie-te în tabara de ski pe iarba & mountainboard până pe 15 octombrie!

Obiectivele Taberei

feature-icon

Să te inițiezi în sporturile montane pe iarbă (grass ski, mountainboard, skike)

feature-icon

Să devii mai responsabil și creativ prin intermediul jocurilor

feature-icon

Să dobândești mai multă încredere în tine, acesta fiind poate primul tău contact cu „independența”

feature-icon

Să te familiarizezi cu natura și să înveți să o ocrotești

Tematica

Aceasta este mai mult decât o tabara de ski pe iarba. Scopul său este să te inițieze în tainele ski-ului pe iarbă, mountainboard-ului și skike-ului și să te familiarizeze cu mediul montan. Aici vei acumula noi noțiuni corecte într-o atmosferă plăcută și în condiții de maximă siguranță, alături de instructori specializați. Toate activitățile se desfășoară la nivel de agrement și se va ține cont de vârsta, dorințele, aptitudinile și condiția fizică a participanților.

Inscrie-te acum!

Informaţii

Perioada I

29 Octombrie (Duminica) – 4 Noiembrie (Sambata) 2017

Durata

7 zile și 6 nopți de distracție!

Numar de locuri

25 locuri

Perioada II

-

Participanţi

copii preșcolari și clasele primare

Locaţia

Azuga, Pensiunea Pasul Schiorilor***

Activitati Tabara de Ski pe Iarba & Mountainboard de Toamna


Aici te vei iniția în sporturile pe iarbă și vei avea parte de o mulțime de activități distractive și educative, adaptate vârstei tale:
cursuri de ski pe iarba
skike sau mountainboarding
 tir cu arcul;
tubbing, bubble football, human fussball
drumetii adaptate varstei lor: Pestera Valea Cetatii, Dino Par, Paradisul Acvaticc
jocuri si activitati in aer liber si indoor
seara de film
seri tematice: karaoke, dans, seara talentelor
atelier foto
Haloween Party, pyjama’s party
ateliere de handcraft (desen, quilling, tehnica servetelului, confectionare bijuterii etc)
foc de tabara si multe alte surprize

Ți-ai dori o astfel de experiență? Înscrie-te acum!

Instructori

Instructorii și animatorii taberelor noastre sunt foarte bine pregătiți și au o experiență bogată de lucru cu copii. Astfel, combinând pasiunea lor pentru natură și pentru copii, coordonează întreaga activitate în aer liber a taberelor Happy Camps. De peste 15 ani, instructorii noștri sunt monitori de ski alpin atestați de cea mai bună școală în domeniu, au experiență vastă de lucru cu copii între 2 și 99 de ani, sunt instructori pentru activitățile de teambuilding și participă mereu cu plăcere la activități outdoor, indiferent de anotimp. Instructorii noștri de ski pe iarba s-au specializat în Cehia și Germania.

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabara de ski pe iarba & mountainboard de toamnă? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Tarif

1.250 lei /copil/sejur si include:


cazare, trei mese și o gustare pe zi
transportul la locul de desfașurare al orelor de ski
lecțiile de ski pe iarbă, mountainboard sau skike cu instructor specializat
un supraveghetor / animator la o grupă de 6 copii
ateliere de ReCreativ și produsele realizate de ei, pentru momentele când e vremea ploioasă și ne obligă să stăm în pensiune
apă, ceai și compot non-stop
diplome de participare și alte surprize
Tariful nu include transportul până la alte obiective turistice (în funcție de realizarea lor, aproximativ 10 lei / copil), biletele de intrare la parcurile de aventură, transport pe cablu și alte elemente din program.

Discount

Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere.

Participanții la a doua tabără Happy Camps din 2017 beneficiază de 10% reducere.

Garanție

Dacă, din diverse motive: dor exagerat de casă, indispoziție totală pe parcursul a câtorva zile, probleme de sănătate sau pur și simplu nu-i place copilului, garantăm returnarea contravalorii zilelor de tabără neefectuate.

Inscrie-te acum!

Testimoniale

Convinge-te

această tabara de ski pe iarba & mountainboard este pentru tine! Vezi cum a fost la taberele anterioare Happy Camps!

Rezervă-ți un loc

până la data de 15 octombrie! Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga