Tabara de schi, snowboard & Fun pentru copii (7-14 ani)

Ce inseamna HappySkiCamps?

Fiecare tabara HappySkiCamps inseamna o excelenta imbinare intre joc si sport in aer liber. Orice tabara are avantaje multiple dar si rigori (adaptarea la un program comun, inviorare dimineata, efort fizic etc.)
Depasirea acestora inseamna o mai buna adaptare a tinerilor la nou, inseamna autocunoastere, autodezvoltare, autodepasire. Pentru orice copil, o tabara inseamna emotie, nou, surpriza, cunoastere, realizarea unor asteptari, satisfacerea nevoilor de a-si face noi prieteni.

La finalul taberelor Happy Ski Camps copilul are mai multi prieteni, este mai vesel, mai comunicativ, mai puternic!

Obiectivele Taberei

feature-icon

Să te inițiezi în sporturile montane de iarnă (ski, snowboard)

feature-icon

Să devii mai responsabil și creativ prin intermediul jocurilor și sportului

feature-icon

Să dobândești mai multă încredere în tine, acesta fiind poate primul tău contact cu „independența”

feature-icon

Să devii mai rezistent, mai comunicativ, mai vesel și mai puternic!

Informaţii

Perioada I

08 (luni 17:30) – 14 (duminica 10:00) ianuarie 2018

Durata

7 zile și 6 nopți de distracție!

Numar de locuri

25 locuri

Perioada II

Participanţi

7 - 14 ani

Locaţia

Azuga

Activitati Tabara de schi, snowboard & Fun pentru copii


Aici te vei iniția în tainele sporturilor de iarnă și vei avea parte de o mulțime de activități distractive și educative, adaptate vârstei tale:
schi, snowboard, sanius, patinaj,snowtubbing,
modelaj in zapada, cazemate
“Serbarile Zapezii”
“Marea Bulgareala”
Winter Treasure Hunt
carnaval, karaoke & dans, seara talentelor
handcraft
pyjama’s party
foc de tabara
Multe alte surprize de neuitat!

Ți-ai dori o astfel de experiență? Înscrie-te acum!

Instructori

Atât monitorii noștri de ski cât și instructorii și animatorii taberelor noastre sunt foarte bine pregătiți și au o experiență bogată de lucru cu copii. De peste 15 ani, instructorii noștri sunt monitori de ski alpin atestați de cea mai bună școală în domeniu, au experiență vastă de lucru cu copii de toate vârstele, sunt instructori pentru activitățile de teambuilding și participă mereu cu plăcere la activități outdoor. Instructorii noștri au o experiență de peste 15 ani în sport și psihologie-pedagogie. Aceștia vor supraveghea în permanență copiii și se vor asigura că toate normele de siguranță vor fi respectate.

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabara de iarna de ski & snowboard? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Cazare


Vila Carmen Azuga este pozitionata in zona de vile a statiunii, la numai 5-6 minute de mers pe jos pana la partia Sorica si 2 min. de PasulSchiorilor***Azuga, cu panorama directa asupra partiei si a Bucegilor. Camerele sunt repartizate pe 2 etaje, avand tv, incalzire centrala, unele cu bai proprii, unele cu bai comune. Cu intrare separata, veti regasi livingul, dotat cu mese, scaune, bucatarie complet utilata, baie, sistem de sunet si tv.

Tarif

1.350 lei / copil și include:


cazare în cameră dublă sau triplă
Trei mese pe zi (open buffet: mic dejun, pranz si cina) si doua gustari pe zi: una la pârtie si cealaltă seara, inainte de culcare – dintre care o gustare este masa de fructe; apa si ceai cald permanent;
Cursurile de ski si snowboard cu instructori profesionisti; fiecare grupa va fi constituita in functie de nivelul de schi sau snowboard
Diplome și alte surprize.
În acest tarif nu sunt incluse: transportul pe cablu (telegondola, teleski); inchiriere echipament ski (daca este cazul), alte servicii si elemente din program decât cele mentionate mai sus.

Garanție

Dacă, din diverse motive: dor exagerat de casă, indispoziție totală pe parcursul a câtorva zile, probleme de sănătate sau pur și simplu nu-i place copilului, garantăm returnarea contravalorii zilelor de tabără neefectuate.

Inscrie-te acum!

Testimoniale

Convinge-te

această tabara de iarna de ski & snowboard este pentru tine! Vezi cum a fost la taberele anterioare Happy Camps!

Rezervă-ți un loc

până la data de 20 decembrie! Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga