Tabara de iarna de dezvoltare personala & fun pentru liceeni

Fiecare tabara Happy Camps inseamna o excelenta imbinare intre joc si sport in aer liber. Orice tabara are avantaje multiple dar si rigori (adaptarea la un program comun, inviorare dimineata etc).
Depasirea acestora inseamna o mai buna adaptare a tinerilor la nou, inseamna autocunoastere, autodezvoltare, autodepasire. Atelierele de dezvoltare personala vor viza stimularea creativitatii, abilitatii de a improviza, gestionarea timpului, dezvoltarea increderii in sine prin cunoasterea resurselor personale, dezvoltarea capacitatii de autocontrol si concentrare, deblocarea si depasirea propriilor limitari, centrarea pe solutii, dezvoltarea spiritului de initiativa si de echipa, comunicarea, negocierea, rezolvarea conflictelor, arta oratoriei, concurs de dezbatere pe diferite teme, workshop-uri de initiere in antreprenoriat: vrei sa fii antreprenor? dezvolta liderul din tine!. Pentru orice tânar, o tabara inseamna emotie, nou, surpriza, cunoastere, realizarea unor asteptari, satisfacerea nevoilor de a-si face noi prieteni.

La finalul taberelor Happy Ski Camps tânarul are mai multi prieteni, este mai vesel, mai comunicativ, mai puternic!

Obiectivele Taberei

feature-icon

Vei putea susține prezentări de nota 10

feature-icon

Vei putea comunica mai ușor cu părinții, profesorii, colegii și prietenii

feature-icon

Îți vei gestiona emoțiile și vei căpăta mai multă încredere în tine

feature-icon

Vei învăța să lucrezi în echipă, să îți gestionezi timpul și să fii un lider

Informaţii

Perioada I

02 – 07Februarie 2018 (intrare: 17,00; iesire: 10,00)

Durata

6 zile şi 5 nopţi de Distracţie!

Numar de locuri

25 locuri

Perioada II

Participanţi

liceeni (clasele 9-12)

Locaţia

Azuga

Activitățile taberei de dezvoltare personala & fun pentru liceeni


Te vei iniția în turismul montan prin activități precum:
ateliere de coaching, dezvoltare personala
public speaking& leaderhip indoor si in aer liber
sania trasa de cai (sau cai putere ), sanius, patinaj, snowrubbing
Carnaval la baza partiei
“Serbarile Zapezii”
“Marea Bulgareala”
Winter Treasure Hun
karaoke & dans
bowling&biliard
Foc de tabără și alte surprize

Instructori


Atat monitorii de schi, cat si instructorii taberei noastre sunt foarte bine pregatiti si au o experienta bogata de lucru cu copiii si tinerii in sectoarele lor de activitate: sport si psihologiepedagogie. Emanuel Popescu este profesor de public speaking, vorbitor motivațional si cantautor. Urmeaza cursurile masterale de "Management al organizatiilor educaționale" din cadrul Universtatii Politehnice din Bucuresti. Incepând cu anul 2017 preda cursul de public speaking în cadrul Scolii RomânoFinlandeze din Bucuresti si este implicat în organizarea evenimentelor artistice ale scolii. Este pasionat de dezvoltarea educationala si emoționala a tinerei generatii, motiv pentru care din 2015 sustine traininguri de dezvoltare personala pentru adolescenti.

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabăra de dezvoltare personală? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Cazare


Vila Carmen Azuga este pozitionata in zona de vile a statiunii, la numai 5-6 minute de mers pe jos pana la partia Sorica si 2 min. de PasulSchiorilor***Azuga, cu panorama directa asupra partiei si a Bucegilor. Camerele sunt repartizate pe 2 etaje, avand tv, incalzire centrala, unele cu bai proprii, unele cu bai comune. Cu intrare separata, veti regasi livingul, dotat cu mese, scaune, bucatarie complet utilata, baie, sistem de sunet si tv.

Tarif

1.250 lei / pers si include:


Cazare in camera tripla sau dubla
Trei mese pe zi (open buffet: mic dejun, pranz si cina) si doua gustari pe zi – dintre care o gustare este masa de fructe; apa si ceai cald permanent;
Pentru doritori, cursurile de ski si snowboard cu instructori profesioniști; fiecare grupa va fi constituita în functie de nivelul de schi sau snowboard
Diplome și alte surprize.
In acest tarif nu sunt incluse: transportul pe cablu (telegondola, teleski); inchiriere echipament ski (daca este cazul), alte servicii si elemente din program decât cele mentionate mai sus.

Garanție

Oferim garanție 100%! Lasă-ne două zile să-ți arătăm cum suntem… dacă nu-ți va plăcea, îți dăm banii inapoi pe zilele rămase.

Inscrie-te acum!

Testimoniale

Convinge-te

că această tabără de dezvoltare personală este pentru tine! Vezi cum a fost la taberele anterioare Happy Camps!

Rezervă-ți un loc

Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga