Tabăra Azuga de StartUp Business pentru copii

Ești talentat la muzică, dans, desen, origami, sport, gătit, teatru, fotografie, debate, public speaking, DYI (Do It Yourself), programe pe calculator, hairsyling sau orice altceva decât ceea ce am enumerat?

Vrei să te distrezi și să înveți să faci bani din pasiunea ta când vei ajunge adult? Vrei să ai mai multă încredere în tine și să fii mai organizat? Vrei să fii antreprenor într-o bună zi? Înscrie-te în Tabăra Azuga Happy StartUp Business Camp!

Încă din prima zi, aici vei descoperi lucruri noi despre tine și grupul din care faci parte. De-a lungul celor șapte zile vei afla care sunt cele 8 aptitudini antreprenoriale de care vei avea nevoie mai târziu și vei avea parte de multe activități distractive și educative!

Vei fi premiat pentru talentele demonstrate, îndemânarea și curajul de care dai dovadă la Tresure Hunt, iar focul de tabără și celelalte surprize pe care ți le-am pregatit vor aduce și mai multă distracție șederii tale!

Tabăra Azuga de StartUp Business se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10-15 ani și numărul maxim de locuri este 25. Fă-ți vara mai frumoasă și înscrie-te până la data limită de 25 iunie!

Obiectivele Taberei

feature-icon

Stimularea creativității, a abilității de a improviza și concentrarea pe soluții

feature-icon

Vei căpăta mai multă încredere în tine, fiind poate primul tău contact cu „independența”

feature-icon

Gestionarea capacității de autocontrol, concentrare și gestionarea mai bună a timpului

feature-icon

Dezvoltarea spiritului de echipă, a abilităților de comunicare și debate

Tematica

Inițierea în dezvoltarea personală și în tainele afacerilor, familiarizarea cu mediul alpin și acumularea unor noțiuni corecte într-o atmosferă plăcută și în condiții de maximă siguranță. Activitățile se desfășoară la nivel de agrement, prin jocuri interactive în limba română sau engleză. Se va ține cont de vârstă, de dorințele, aptitudinile și condiția fizică a participanților.

Inscrie-te acum!

Informaţii

Perioada I

08 (Sâmbătă) – 14 (Vineri) Iulie 2017

Perioada III

30 Iulie - 4 August 2017

Durata

7 zile şi 6 nopţi de Distracţie!

Numar de locuri

25 locuri

Perioada II

23 (Duminică) Iulie – 29 (Sâmbătă) Iulie 2017

Participanţi

Copii cu vârste cuprinse 10-15 ani

Locaţia

Azuga - Pasul Schiorilor

Activitățile taberei de StartUp Business pentru copii


Te vei iniția în antreprenoriat și dezvoltare personală prin workshop-uri și activități recreative, în limba română sau engleză.
Te vei iniția în turismul montan și în abordarea peșterilor, dar și în activități distractive adaptate vârstei tale:
Tiroliana;
Tir cu arcul;
Tubbing;
Bubble football;
Human fusball;
Treasure hunt;
Ecologie;
Drumeții adaptate vârstei tale și condiției fizice: Sorica, Valea Azugii, Peștera Valea Cetății, Parc Aventura, Paradisul Acvatic, Dino Parc

Vei învăța să meșterești la atelierele de handcraft: desen, pictură, împletire, quilling, tehnice șervețelului, confecționare bijuterii și multe altele.
În plus, în tabăra de aventură, aceste activități vor fi nelipsite: ateliere de cooking, jocuri și concursuri, seri tematice: karaoke, dans, seara talentelor, pyjama party, foc de tabără și multe surprize!

Ce spui, te înscrii?

Instructori

Instructorii/animatorii taberelor noastre sunt foarte bine pregătiţi şi au o experienţă bogată de lucru cu copiii. Combinând pasiunea lor pentru copii şi cea pentru natură, coordonează întreagă activitate outdoor a taberelor Happy Camps. De mai bine de 10 ani sunt monitori de ski atestaţi de cea mai bună şcoală, au experienţă vastă cu copiii de la 2 la 99 ani, sunt instructori pentru activităţile de teambuilding şi participă cu plăcere la activităţi de outdoor indiferent de anotimp.

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabăra Azuga de StartUp Business pentru copii? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Tarif

1.190 lei /copil/sejur și include:


Cazare, trei mese și o gustare pe zi
Workshop-uri
Un supraveghetor/animator la o grupa de 6 copii
Ateliere de ReCreativ si produsele realizate de ei, atunci cand vremea ploioasa ne obliga sa stam in pensiune
Apă, ceai, compot non-stop
Biletele de intrare la parcurile de aventură
Transportul la obiectivele turistice
Diplome și alte surprize

Discount

Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere.
Participanţii la a doua tabără Happy Camps, beneficiază de 10% reducere.

Garanție

Dacă din diverse motive: dor exagerat de casă, indispoziţie totală pe parcusul a câtorva zile, sau realmente nu-i place, garantăm returnarea contravalorii zilelor de tabără neefectuate.

Inscrie-te acum!

Testimoniale

Convinge-te

că această tabara de StartUp Business este pentru tine! Vezi cum a fost la taberele anterioare Happy Camps!

Rezervă-ți un loc

la Happy Camps până la data de 25 iunie! Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga