Tabăra de Ski şi Mountainboard pe Iarbă

Nu poți sta departe de pârtii nici vara? Vești bune: s-a deschis sezonul de ski! Nu, nu te uita în calendar, nu e vorba de ski pe zăpadă! Te-am făcut curios?

Vino la prima tabără de ski & mountainboard pe iarbă din România! Tabăra este destinată copiilor, așadar, deși viteza va fi mai mică, te vei putea bucura de aceleași senzații ca pe timp de iarnă, cu schiurile speciale, pe role.

Încă din prima zi vei descoperi lucruri noi despre tine și grupul din care faci parte. De-a lungul celor șapte zile vei afla tainele GrassSki-ului (schi alpin pe iarbă), Mountainboard-ului (snowboard pe iarbă sau teren accidentat) sau Skike-ului – ski fond pe iarbă sau teren accidentat (poteci prin pădure, drum forestier etc.).

De asemenea, vei învăța și exersa tehnici de pictură, modelare și împletire. Noi îți vom premia talentele demonstrate, îndemânarea și curajul. Vom merge la Parc Aventura și Paradisul Acvatic iar focul de tabără și celelalte surprize pe care noi ți le pregătim vor aduce și mai multă distractie și aventură șederii tale.

Tabăra de Ski & Mountainboard pe Iarbă este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, iar numărul de locuri este limitat la 25.

Obiectivele Taberei

feature-icon

Responsabilizarea și stimularea creativității prin jocuri și activități în aer liber

feature-icon

Vei căpăta mai multă încredere în tine, fiind poate primul tău contact cu „independența”

feature-icon

Te vei iniția în sporturile montane pe iarbă

feature-icon

Vei deprinde noțiuni ecologice și vei învăța să respecți natura

Tematica

Inițiere în tainele ski-ului pe iarbă, familiarizarea cu mediul montan și acumularea unor noțiuni corecte într-o atmosferă plăcută și în condiții de maximă siguranță. Activitățile se desfășoară la nivel de agrement. Se va ține cont de vârstă, de dorințele, aptitudinile și condiția fizică a participanților.

Inscrie-te acum!

Informaţii

Perioada I

08 (Sâmbătă) - 14 (Vineri) Iulie 2017

Perioada III

30 Iulie - 04 August 2017

Durata

7 zile şi 6 nopţi de Distracţie!

Numar de locuri

25 locuri

Perioada II

23 (Duminică) Iulie – 29 (Sâmbătă) Iulie 2017

Participanţi

Copii cu vârste cuprinse 10-15 ani

Locaţia

Azuga - Pasul Schiorilor

Activitățile taberei de ski pe iarbă


Te vei iniția în ski pe iarbă, mountainboard sau ski pe iarbă.
Vei avea parte de multă distracție adaptată vârstei tale:
Tiroliana;
Tir cu arcul;
Tubbing;
Bubble football;
Human fusball;
Treasure hunt;
Drumeții adaptate vârstei tale și condiției fizice: Sorica, Valea Azugii, Peștera Valea Cetății, Parc Aventura, Paradisul Acvatic, Dino Parc

Vei învăța să meșterești cu mâinile la atelierele de handcraft: desen, pictură, împletire, quilling, tehnice șervețelului, confecționare bijuterii și multe altele..
În plus, în tabăra de ski, aceste activități vor fi nelipsite: jocuri și concursuri, seri tematice: karaoke, dans, seara talentelor, pyjama party, foc de tabără și multe surprize!

Ce spui, te înscrii?

Instructori

Instructorii/animatorii taberelor noastre sunt foarte bine pregătiți și au o experiență bogată de lucru cu copiii. Combinând pasiunea lor pentru copii și cea pentru natură, coordonează întreaga activitate outdoor a taberelor Happy Camps. De mai bine de 15 ani sunt monitori de ski alpin atestați de cea mai bună școală, au experiență vastă cu copiii de la 2 la 99 ani, sunt instructori pentru activitățile de teambuilding și participă cu placere la activități de outdoor indiferent de anotimp. Iar intructorii pentru ski pe iarbă s-au specializat în Cehia și Germania

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabăra de ski pe iarbă? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Tarif

1.390 lei lei /copil/sejur si include:


Cazare, trei mese si o gustare pe zi
Lecţiile de ski cu instructor specializat
Un supraveghetor/animator la o grupă de 6 copii
Ateliere de ReCreativ şi produsele realizate de ei, atunci când vremea ploioasă ne obligă să stăm în pensiune
Apă, ceai, compot non-stop
Diplome şi alte surprize

Discount

Fraţii, participanţi la tabără, beneficiază de 10% reducere.
Participanţii la a doua tabără Happy Camps, beneficiază de 10% reducere.

Garanție

Dacă din diverse motive: dor exagerat de casă, indispoziţie totală pe parcusul a câtorva zile, sau realmente nu-i place, garantăm returnarea contravalorii zilelor de tabără neefectuate.

Inscrie-te acum!

Testimoniale

Convinge-te

că această tabără de ski este pentru tine! Vezi cum a fost la taberele anterioare Happy Camps!

Rezervă-ți un loc

la Tabăra de Ski Happy Camps până la data de 25 iunie! Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga