Happy NewYear’s Eve – Revelionul Adolescentilor

Va asteptam cu drag, la primul Revelion dedicat liceenilor organizat de noi, Happy Camps!

Dorim sa le oferim tinerilor sansa sa se distreze cu cei de aceeasi varsta, fara parinti si totusi, in absoluta siguranta. Numarul de locuri este limitat si evenimentul se adreseaza in primul rand celor care au participat cel putin la una dintre taberele sau activitatile Happy Camps. Daca nu te numeri printre ei, contacteza-ne si iti vom spune pasii de urmat. Daca doresti mai multe detalii, contacteaza-ne. Draga, parinte! Adu-ti aminte ca si tu ai fost ca ei si ai vrut si tu sa petreci cat mai mult timp alaturi de prietenii tai. Iti uram un an nou linistit si plin de incredere!

Informaţii

Perioada I

29 Decembrie 2017 (17:30) – 02 Ianuarie 2018 (10:00)

Locaţia

Azuga

Durata

5 zile/ 4 nopti

Participanţi

liceeni (clasele 9-12)

Activitati Happy NewYear’s Eve – Revelionul Adolescentilor

schi, patinaj, sanius, snowtubing
carnaval
apres-ski party
bowling & biliard
Multe alte surprize de neuitat!

Ți-ai dori o astfel de experiență? Înscrie-te acum!

Program detaliat

Vrei să afli programul detaliat al fiecărei zile din tabara de iarna de ski & snowboard? Apasă butonul de mai jos și descarcă-l în format PDF!


Cazare


Vila Carmen Azuga este pozitionata in zona de vile a statiunii, la numai 5-6 minute de mers pe jos pana la partia Sorica si 2 min. de PasulSchiorilor***Azuga, cu panorama directa asupra partiei si a Bucegilor. Camerele sunt repartizate pe 2 etaje, avand tv, incalzire centrala, unele cu bai proprii, unele cu bai comune. Cu intrare separata, veti regasi locul de petrecere, dotat cu mese, scaune, bucatarie complet utilata, baie, sistem de sunet si tv.

Tarif

890 lei / pers și include:


cazare
mesele descrise in program detaliat
asistenta permanenta a tinerilor

Rezervă-ți un loc

până la data de 20 decembrie! Locurile sunt limitate și se ocupă rapid!
1000 caractere stânga