De ce să-l trimiți pe cel mic intr-o tabară de vară pentru copii

Pe tine te-au trimis părinții într-o tabară de vară pentru copii atunci când erai mic? Dacă da, îți mai aduci aminte cum a fost? Indiferent dacă ai avut sau nu parte de o astfel de experiență, ca părinte este normal să stai puțin pe gânduri înainte să iei o astfel de decizie pentru copilul tău. E normal să te informezi înainte referitor la toate condițiile, mesele și activitățile de care va avea parte și să ai mereu la îndemână un număr de telefon al organizatorilor.

Însă, în afară de aceste aspecte, trebuie să te gândești la ce e mai bine. Copilul tău are nevoie de o experiență de învățare în timpul vacanței. De aceea, o tabara de vara pentru copii e una din cele mai bune alegeri pe care le poți face. Iată de ce

Stiai aceste lucruri despre ski pe iarbă?

Probabil că ești obișnuit să auzi acest anunț doar la începutul iernii. Însă, noi ți-l spunem acum și este perfect adevărat!
La munte, avem pârtii, avem echipamente... tot ce ne mai trebuie sunt doritorii care vor să învețe... ski pe iarba!
Pentru pasionații sporturilor de iarnă care nu pot sta departe de pârtii nici pe timpul verii, pentru copiii și adolescenții care vor să descopere un sport nou, distractiv și în condiții de siguranță, am deschis însrierile la Happy Ski Camps – tabără de ski pe iarba și Mountainboard.

Te simți pregătit? Haide mai întâi să aflăm mai multe despre ce înseamnă Grass Skiing – Ski pe iarba.

Ai auzit de Skike?

Te dai cu rolele? Ești pasionat de Ski? Atunci cu siguranță trebuie să încerci Skike!
Ei bine, dacă ai citit articolul nostru anterior despre Ski pe iarbă, probabil te-ai familiarizat deja cu faptul că în cadrul taberelor Happy Camps, practicăm cele mai interesante și trăznite sporturi.
Dintre acestea, astăzi am ales să vorbim despre Skike, un alt sport inovativ care poate fi învățat în cadrul taberelor Happy Ski Camps, care încep la finalul lunii iulie.

Skike este un sport care îmbină în mod armonios sănătatea corpului cu interacțiunea umană și spiritul de echipă, reușind să creeze o experiență unică pe care alte sporturi nu o oferă. Skike este pentru toată lumea, de la copii la adulți și chiar seniori, indiferent de condiția lor fizică.

De ce este benefica echitația la copii

Echitația este unul din cele mai nobile sporturi pe care puțini au ocazia să-l practice. Însă, cei care o fac se vor îndrăgosti de acest sport încă de la început. De aceea, este recomandată orice formă de echitație copii, pentru că încă de la o vârstă fragedă contribuie armonios la dezvoltarea celor mici.

Echitația înseamnă libertate, disciplină dar și o puternică legătură între om și cal, prin intermediul comunicării prin gesturi, pentru că omul trebuie să transmită comenzi pentru a controla mișcările calului. Acest sport necesită o puternică stăpânire de sine, curaj, răbdare dar și o serie de abilități care se dobândesc după câteva ore de practică, sub îndrumarea unui instructor.

Vrei sa devina copilul tau un antreprenor de succes?

Mai ții minte întrebarea „Ce îți dorești să te faci când vei fi mare”? Pe vremea noastră, majoritatea copiilor doreau să devină cosmonauți, ingineri, doctori, avocați, cântăreți sau pur și simplu să aibă succes într-un domeniu concret. Ce copil se gândea, acum câteva zeci de ani, să devină un antreprenor de succes?

În zilele noastre, lucrurile stau total diferit. Avem acces zi de zi la informații despre antreprenori care au revoluționat anumite industrii sau care au reușit să creeze altele noi. Aproape zilnic apare un nou tip de job și acum opțiunile de carieră sunt diversificate. Se spune că job-ul ideal este acela pe care ți-l creezi tu. De ce nu ar putea și copilul tău să facă acest lucru când va fi mare?

Cum sa-ti faci bagajul pentru tabara

Așa cum probabil știi sau ai citit într-un articol anterior de pe blogul nostru, o tabără de vară pentru copii poate aduce acestora numeroase beneficii. Ai unul sau mai mulți copii care pleacă într-o astfel de tabără? Ei bine, în calitate de părinte, trebuie să te asiguri că aceștia au bagajul pentru tabara pregătit cu toate lucrurile necesare.

Sfatul nostru, din experiența organizării a numeroase tabere pentru copii dar și din discuțiile cu părinții, este să îți scrii pe o foaie de hârtie toate lucrurile pe care trebuie să le ia copilul tău în tabără.